Here we go again!

Så blev det Juleaften, og jeg var forberedt. Jeg havde fået slået min virus ned og havde det fint. Så jeg drog afsted i går for at hente min forudbestilte mad (foto ovenfor). Hjem og gøre gaver klar og selv sørge for, at komme til at se præsentabel ud. Jeg må indrømme, at jeg til hverdag ikke når det vilde i make-up og den slags, også fordi, det ikke er lige det, når man skal i stalden. Men når det er, jeg skal ud og have gæster, kan jeg godt lide at pynte mig og gøre mig pæn. Og hvis ikke Juleaften, hvornår så? Så den fik på alle tangenter med make-up. Og så skulle jeg bare tage toget til min ex-svoger, hvor jeg skulle være med hans mor, min søster og nevøerne.

Vi havde en superhyggelig aften, og fik simpelthen grint, så jeg fik helt ondt i maven. Det er godt nok længe siden. Det var rigtig dejligt.

Som jeg nævnte, så fik jeg jo de her helvedespiller for at slå virus ned. Og det hjalp lige nøjatigt i går, og jeg havde det fint, lige indtil jeg kom hjem. Så skal jeg love for, at jeg var smadret. Først tilskrev jeg det en lang aften, rødvin ogh vad har vi. Men nej, da jeg vågnede i dag, var jeg lige vidt igen. Jeg har monsterondt i halsen og jeg er rigtig sløj. Jeg fatter det ikke, nu er det således lige over en måned, jeg har været dårlig. Jeg må ikke tage flere af helvedespillerne, omend jeg snød og tog en eksta her i dag. Ikke at det har gjort den store forskel, jeg er lige skidt. Så….Suk! Jeg har stadig ingen feber, selvom det grangiveligt føles sådan, så der er ikke andet for nu, at bare blive liggende. Jeg skulle ellers have været i stalden i morgen, men det kan jeg skyde den berømte hvide pil efter.

Jeg tænker, man ikke kan få det hele, så jeg må vel bare være glad for, at jeg fik en god Juleaften….Omend jeg synes, at jeg godt kunne tilkomme lidt mere, så er det jo ikke op til mig.

Gaverne – Jeg fik et meget fint sæt af min søster med bukser og bluse, en lækker gaveæske fra Bodyshop af mine nevøer og en fin halskæde fra Pilgrim af min veninde. Gaven fra min familie i USA, er med vanlig omhu ikke dukket op! Jeg fatter ikke, hvad der foregår, men dukker den ikke op lige straks, vil jeg sige, de ikke skal sende noget, for det er til at få dårlige nerver af. Mine pakker/breve kommer til dem, næsten hurtigere eller lige så hurtigt som indenrigs her.

Dagen er brugt her i min seng, udover det meget lange bad jeg tog med ansigtsmasker, skrubbe mig ditten og datten og bagefter ordnet fødder, og smurt ind i de nye lækre cremer. Så selvom jeg er skidt, så dufter jeg godt og er silkeblød og lækker. Det kan jeg så desværre ikke bruge til så meget, men det er altid dejligt i det mindste at være velpejet.

Jeg håber, I har haft en dejlig Jul indtil nu og ønsker jer fortsat nogle dejlige Juledage.

4 thoughts on “Here we go again!

 1. Godmorgen og god bagjul her også fra mig. Det glæder mig rigtigt meget, at du havde en hyggelig jul med din familie, trods du nu er sløj igen………….ØV-ØV!
  Vi har også haft en dejlig jul med masser af hygge, samvær, afslapning og god mad og drikke.
  Nu er det hverdag et par dage, inden vi “hopper” ind i det nye år. Det gør vi som altid, sammen med vores venner Britta og Søren. Vi er hos os, da vi jo har Senaldo (vores kat) den skal kunne komme ind og ud, som den lyster, og specielt denne dag.
  Rigtig god bedring herfra Falster og Godt Nytår!!!!!

  • Godaften søde Karin, tak for hilsen. Dejligt at høre, at også du har haft en dejlig Jul, med god mad og hygge. Ja,jeg kunne heller ikke finde på at forlade mine katte Nytårsaften, da jeg havde dem. Vi skrives og snakkes. Rigtig godt Nytår til jer.

 2. God (bag-)jul, Deborah. Ved ikke om det virker i USA, men herhjemme kan jeg anbefale Coolrunner.dk i stedet for PostNord. Ved ikke om du kender dem, men det er supernemt og fungerer

  • Det må jeg lige undersøge, tak skal du have og også god bag-Jul til dig! Jeg ved ikke, hvad der er sket dennegang,men der sgu da utroligt.

Der er lukket for kommentarer.