Fin weekendafslutning

Weekenden sluttede med den fine solnedgang, der ses ovenfor. Jeg har ellers ikke været udenfor en dør her i weekenden. Og kunne jeg ikke bare gå en tur, og så …..? Jo i teorien kan jeg godt, men så får jeg ikke lavet andet, for så er “skeerne” brugt op, når jeg kommer retur. Så derfor er jeg nødt til at koncentrere mig om en ting ad gangen. Hvis jeg er heldig, når jeg mere end planlagt, som jeg har nævnt før, men det er ikke så ofte, det sker.

Her i weekenden, som med lidt god vilje startede fredag, har jeg nået en del synes jeg. Fredag var jeg i stalden og nød Kickers selskab som altid og omvendt. Hvordan jeg skal undvære den lille skid, når han snart tager retur på landet, ved jeg dårligt, men sådan er det. Heldigvis kan jeg jo besøge ham.

I går fik jeg vasket 3 maskiner tøj og hængt det op, og vasket op og gjort rent i køkken og badeværelse. I dag var meningen, at jeg skulle støvsuge og vaske gulv, men jeg var allerede fra morgenen af “slap i koderne” og havde hovedpine, og voldsomt træt, selvom jeg sov meget længe. Hvorfor har så vist sig senere, for jeg føler som om, jeg er ved at blive syg. Der er mange, der er syge, og at jeg skulle “springe over”, ville næsten være et mirakel, men lad os nu se.

Så af ovenævnte grund, har jeg ikke nået så meget i dag, men har dog hentet vasketøjet som var tørt, og så har jeg malet lidt og ikke mindst sovet på sofaen også! Og så har jeg fået vegansk bøf med løg, mors bøfsauce og kartofler. Dejligt.

Til gengæld er teknikken ved at svigte mig lidt. Dette er skrevet fra den stationære computer, som jeg jo ellers ikke har brugt meget siden, jeg fik den bærbare. Det er nu helt rart at bruge den igen, hvis ikke det var for min ryg, som ikke synes om at sidde her, men sådan er det. Opladeren til den bærbare er død, som i helt død, så jeg skal op og have en ny, og så kan de lave et af bogstaverne, som også hænger nu når jeg skal derop. Derudover har jeg store problemer med min telefon, og skulle bare have holdt på nyt batteri, da jeg købte ny oplader. Godt nok var den også et problem, men batteriet her altså også. Nå, men sådan er det, ting er jo ikke lavet til at holder længe mere.

Så alt i alt en okay weekend, hvis ikke lige det var fordi, jeg måske er ved at blive syg. Som jeg vist nævnte for noget siden, så arbejdes der kraftigt på vægten skal ned og jeg blev rigtig glad, da jeg så tallet på vægten i morges. Det går ikke så hurtigt som jeg gerne ville have, men jeg må prøve at skrue lidt mere på maden, men det går bestemt den rigtige retning, så jeg er glad. Jeg håber, I har haft en god weekend.

2 thoughts on “Fin weekendafslutning

 1. Hej min ven.
  Desværre kan jeg meddele dig, du ikke er ene om at være syg. Jeg er bare så snottet og har meget ondt i halsen. Der er nogen der siger, der er en influenza B i omløb. Det håber jeg ikke, er vac for den anden.
  Kender du forøvrigt de nye sugetabletter “Strefen” ?
  Jeg har været på apoteket og hente, de smager ikke specielt godt, men hvis de hjælper lidt, er det godt.
  jeg skal til kontrol hos Overlægen på Nyk. Sygehus i dag ang mit knæ. Nu håber jeg, han slipper mig. Vil rigtig gerne starte lidt stille og roligt op på arbejde igen.

  Rigtig god bedring til dig.
  vi snakkes ved……..

  • Hej søde Karin

   Det er jeg ked af at høre. Jeg er ikke blevet syg (banke under bordet). Foreløbig var det falsk alarm. Ja, jeg har også hørt noget om, at der er en ny influenza i spil. Det med vaccinationen, har man så også fundet ud af, ikke er nogen rigtig gavn alligevel. Jeg bliver ikke vaccineret, da jeg bliver rigtig syg af vaccinen. Ja, jeg har godt set reklamen for Strefen, men ikke prøvet dem. Jeg plejer at bruge Syx tabletter/bolsjer, som jeg synes er gode. De smager også godt.
   Held og lykke med kontrol og rigtig god bedring. Ja, vi snakkes.

Der er lukket for kommentarer.