2. Påskedag 2018 – aflysning

Fotoet er taget for næsten præcis et år siden. På nær en dag, for det var 3. april. Faktisk er det i dag lige så smukt vejr, men jeg har ikke været ude i det. Det er helligdag og hele kommunen valfarter til de steder, hvor jeg ellers ville tage hen. Selvfølgelig burde jeg gå ud, men jeg skal i stalden i morgen og kan helbredsmæssigt ikke tillade mig at skubbe for hårdt på. Det lyder for “normale” mennesker underligt, men sådan er det.

Meningen var, at jeg skulle have besøg af en veninde i dag. Hun ringede, at nu havde hun fået ondt i halsen. Hun var ikke specielt dårlig, men var bange for, at smitte mig med noget. Det sætter jeg stor pris på, for jeg har ligesom nok med at komme af med det, jeg allerede har været underlagt en måned nu. Så jeg behøver ikke mere.

Superærgerligt. Vi skulle have gået tur med hundene, spist suppe, deller og kartoffelsalat og cupcakes og bare tøsehygget.

Det blev der ikke noget af desværre. Øv, for jeg havde glædet mig og det var ligesom den eneste Påske hygge, jeg skulle have haft. Indrømmet, jeg er stadig ikke helt frisk, så jeg tager det meget stille og roligt og som altid kan jeg sagtens få tiden til at gå.

Men så har jeg hygget mig alene og lavede maden alligevel og prøvede en ny opskrift på dellerne. Det blev altsammen godt og jeg har spiste en cupcake nu her til min kaffe og et af de Påskeæg, jeg også har fået. Og så har jeg drukket en meget speciel øl, som jeg har fået. Ikke den hele, men noget af den, så jeg har virkelig fejret Påske helt alene i dag.

Nu nusser jeg rundt på computeren og får uplodet lidt hist og pist og skal jeg have et bad og bare fortsætte det. Og så skal jeg virkelig prøve at komme til at sove i ordentlig tid i dag. Jeg orker ikke at ligge vågen til klokken 2 igen! Jeg håber, I har haft en dejlig dag i det fine vejr.

2 thoughts on “2. Påskedag 2018 – aflysning

 1. Hej Deborah.
  Ærgerligt din aftale gik i vasken, men som du selv skriver, er det fornuftigt af din veninde, ikke at risikere at smitte dig yderligt.
  Vi havde børn, svigerbørn og børnebørn til frokost i går. Efter vi havde spist en dejlig frokost, hyggede vi med gåtur, brætspil og kaffe/the og pandekager. Stort hit hos både børn og voksne.
  Så er det arbejdsdag igen i morgen, og jeg skal have “en snak” med min leder, så hun ved, hvad jeg har aftalt med fleks teamet. Som før skrevet, det må bære eller briste. Jeg magter ikke så meget pt. skal hos egen læge fredag igen.
  Smukt billede på forsiden af din blog. jeg bliver helt glad, når jeg ser så flotte billeder.
  Knus og fortsat god bedring herfra “Mig”

  • Hej Karin

   Det lyder som om, I har haft en Påske lige som den skulle være, så det glæder mig da, at nogen har fået hygget sig….Jeg håber dit møde går godt, men det kan vi lige skrives om.

   Ja, det var megaærgerligt, men den eneste fornuftige beslutning. Som skrevet, havde jeg glædet mig rigtig meget, men vi kan også hygge en anden dag. Men det er da sådan lidt, når nu det endelig var Påske og den eneste aftale, jeg havde…..

   I dag har jeg bevæget mig ud og selvfølgelig, var det næsten arktiske tilstande med snevejr hele formiddagen. Og da jeg så endelig ikke orkede mere, så holdt det jo selvfølgelig op. Nå, men sådan er det så.

   Tak for god bedring – det går faktisk fint nu, og det skal det bare blive ved med – ihvertfald influenzamæssigt, ryggen driller så, men det er jo noget helt andet.

   Tusind tak for de søde ord om mine fotos! Knus

Der er lukket for kommentarer.