Mit Hjem er Mit Slot

Som jeg nævnte så er det en uge med tingene oveni hinanden. Det bliver næste uge også. Man kan sige, det havde været optimalt, hvis der havde været en bedre fordeling af det, sådan helt generelt. Men også i forhold til, hvad det er. Denne uge har været hygge, hygge og mere hygge, mens næste uge, bliver læge, læge, og hospital også x2, så der er grænser for, hvor sjovt det er. Men jeg glæder mig til forhåbentlig at få nogle svar.

I tirsdags havde jeg en aftale med min veninde. Det var jo Grundlovsdag og også Fars Dag, og hun havde derfor fri. Vi havde aftalt, at vi skulle på Mit Hjem er Mit Slot Messe i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Vi tog toget, og derefter Metroen næsten til døren. Det var næsten helt uoverskueligt, hvad man skulle se hvornår og hvordan, for det er stort. Men vi nåede meget. Og jeg tror ærligt jeg kan sige, vi så det hele, omend jeg selvfølgelig ikke kan være helt sikker. Der var ikke den ting, der ikke kunne fås. Dog så vi ikke vandmiljøer (små springvand etc. til indendørs og ude), og det var vi overraskede over. Men klikker du på linket ovenfor, kan du se alle udstillerne. Fotos nedenfor, er af mine indkøb,som var snacks, en gammel skål (russisk), et Sherryskilt til min karafel, to engelske pelargonier og en duftpelargonie. Jeg ville egentlig have købt noget te, men den har jeg så fundet online og kan købe der, så det er dejligt.

Generelt vil jeg sige, at det er dyrt derinde. Ting, som helt sikkert kan fås billigere er skruet op i pris. Men der er gode handler indimellem, men der er langt imellem. Til gengæld er det godt, at være der den sidste dag, for så vil de gerne af med tingene. Så se dig godt for. Men jeg vil helt sikkert gerne derind igen, men håber på knap så varmt vejr.

Undervejs var vi sultne, og ikke mindst tørstige. Vi fandt end dejlig cafe, der heldigvis lå i skyggen. Vi fandt endda siddepladser og jeg købte sandwich til os (en med laks til min veninde og en hummus til mig). Dertil en hyldesaft og noget vand. Det var lige, hvad vi trængte til og så gik vi videre. Det skal ingen hemmelighed være, at det var meget, meget varmt, og til sidst var vi trætte og trillede hjemover til min veninde, der gav en kop te på altanen.

I morgen får jeg hundebesøg og skal iøvrigt bare lige lave, hvad der passer mig ellers. Dem har jeg så til mandag aften, hvor min veninde kommer og henter og spiser middag. Og så starter hele ugen med et rend til læger. Godt jeg kan få ladet op. I går var jeg også afsted i hyggeligt ærinde, og det kommer der også mere om.

4 thoughts on “Mit Hjem er Mit Slot

  1. Det er en meget anderledes oplevelse af haven – jeg var jo vild med at være der i går i ro og fred 🙂
    Tusind tak for linket!

    • Tusind tak for hilsen. Det var en hyggelig dag med min veninde, men hold op, jeg blev træt. Jeg vi gerne opleve den i fred og ro også. Det tror jeg klart jeg foretrækker. Selvtak. Jeg forstår ikke, du røg i Papirkurven, men jeg fandt dig og kunne gendanne – Mystisk! Det må jeg lige finde en løsning på!

  2. Jeg nåede desværre ikke forbi i år. Det har ellers været en tradition i flere år at gå en tur og kigge, og evt. fylde kurven med et par hvide lavendler eller duftgeranier. Men så sparede jeg pengene i denne omgang, for ja, det er dyrt derinde.

    • Jeg har aldrig været der før, men min veninde, som var med har. Hun elsker at komme derind. Men helt sikkert, man skal virkelig tænke på, om man kan få tingene billigere et andet sted, og om det virkelig er noget, man skal bruge, for dyrt. Men fint til at få noget inspiration og haven er jo dejlig. Og ja du sparede pengene og det var faktisk for varmt at gå rundt derinde. Vi var godt brugte til sidst.

Der er lukket for kommentarer.