Forbedret billedkvalitet og masser af mad

Jeg tror, jeg har nævnt det. Min telefon drillede mere end, jeg efterhånden synes var sjovt. Så jeg prøvede at redde den, men det var sådan set lidt forgæves. Heldigvis var der lige en i stalden der havde fået forkøbt sig, så jeg fik denne helt nye telefon til en rigtig god pris. Og jeg vil gerne sige, at jeg er meget, meget glad for den. Flere har spurgt til billedkvaliteten. Den har jeg så ikke kunnet sige så meget om før nu, for jeg har ikke haft prøvet den. Den er som det ses rigtig god.

Grunden til lige netop dette foto er også, at jeg ville have I skulle se, hvad jeg spiser. Det er let nok at have en teori om, hvad man spiser, når man spiser vegansk, og rent faktisk kan det jo være mange forskellige ting. Irma har fået Datoservice, som er varer, der er ved at udløbe, og som de sælger ret billigt. Det er jeg rigtig glad for, og køber meget den vej rundt. Således fandt jeg i går veganske Hakkedrenge, Falafelfars og nogle kerneboller. Jeg frøs den ene hakkedreng (de er iøvrigt gode), og så lavede jeg frikadelleformede falafel af farsen.

Med i mine planer var “Verdens bedste kartoffelsalat“, som jeg tillader mig selv ganske få gange på en sommer. Jeg havde en bakke champignon jeg også gerne ville have brugt. Kirsten’s Paella, som jeg elsker vendte jeg lige i hovedet og fik den lavet også. Således var jeg til sidst ved at drukne i mad. Jeg ville gerne have købt flere Hakkedrenge og mere Falafelfars, men min fryser er ved at eksplodere, så jeg holdt mig i skindet.

Med andre ord, var der rester nok til i dag, hvor jeg toppede Paellaen med lidt Violife Fetaost- som er skræmmende realistisk. Og her ses så min brunch, som smagte fantastisk efter jeg kom hjem efter en lille tur, som jeg vil fortælle mere om i morgen. Og som det ses, er det fantastisk billedkvalitet. Sov godt, og så fortæller jeg mere igen i morgen.

4 thoughts on “Forbedret billedkvalitet og masser af mad

 1. Tillykke med den nye telefon!
  Hvad er det for en?
  Lækker mad, men for en “kød elsker” som mig, bliver det ALDRIG en vane. jeg kan nemt spise uden kød en gang i mellem, men har ikke lyst til at undvære……..
  Herligt, vi har valg muligheder.
  Fortsat god sommer herfra, nu kører jeg til træning!

  • Tak skal du have. Der er nu ellers indlagt link til den nye telefon, men intet problem, at gøre her også. Det er en Huawei P Smart.

   Jeg tror, det er fordi, du ikke er klar over alle mulighederne uden kød Karin. Og som du siger, det bliver jo ikke en vane, hvis ikke man prøver. Valgte intet kød, er jo heller ikke “kun” et spørgsmål om, hvad man kan lide, men mange andre årsager også. Og det er da bestemt ikke uvæsentlige grunde for mig, og nej jeg bryder mig ikke om kødet, når jeg ved, hvad det er jeg spiser.

   Også god sommer til dig, god træning!

 2. Kan godt forstå at du er glad for den telefon, jeg har en Huawei P9lite og er meget tilfreds, også med billedkvaliteten, selvom jeg bruger mine kameraer til den slags, men i en håndevending er mobilen en god løsning. 🙂

  • Susanne jeg har aldrig prøvet Huawei før, men jeg tror bestemt ikke, det bliver sidste gang, jeg gør det. Og jeg har jo også kameraerne, men bruger også telefonen engang imellem.

Der er lukket for kommentarer.