Efter en lille pause

Pause og pause, det er så meget sagt. Mere en dårligdomsperiode. Jeg ved ikke helt, ikke rigtig syg, syg, men heller ikke rask. Som jeg ofte får det og må smide mig. Det er periode nummer to inden for nu her kort. Men det er altså ikke med min gode vilje. Men i det mindste fik jeg da både indvielse og hingstefremvisning med. Der gik ikke længe, så var jeg sløj igen. Spørg ikke om jeg er træt af det, men jo det er jeg. Det hjælper modsat, hvad mange tro slet ikke.

Altså nu da jeg endelig havde det godt igen, så ville jeg ud og have lidt frisk luft, og turen gik selvfølgelig ned or at hilse på vennerne på Enghavelyst. Dejligt at se både to-og firbenede.

På vejen hjem, var jeg forbi banen, og mødte på min vej, nogle andre hestevenner til hest. De spurgte, om jeg kom op forbi, og det gjorde jeg, og fik en lang sludder – også med hestene. Rigtig hyggeligt.

Det var bidende koldt og også derfor, frøs jeg godt til sidst, så jeg var lykkelig for at komme hjem i varmen til noget frokost og varm te.

Resten af min dag er blevet brugt på lydbog. Jeg sluger krimier i øjeblikket. Hvad læser du?? Ellers anbefaler jeg denne forfatter.

2 thoughts on “Efter en lille pause

  1. Dejligt, du har det okay igen. Jeg læser ikke lige pt. Det bliver KUN til lidt artikler i diverse blade og aviser.
    Nu er WM i herrehåndbold jo i gang. Så vi sluger så meget som tiden tillader.
    God weekend fra Falster…………

    • Tak søde Karin. I dag har jeg været så heldig at være med på tur, og se min elskede Kicker og alle de andre. Skønt og humøret fik endnu et løft, da jeg kom hjem. Engang imellem er det de mindste ting, der gør en stor forskel.

      Ja jeg ved jo, du elsker din håndbold. Som du ved, er det ikke noget, jeg ser, men jeg kender jo ihvertfald alt til at blive opslugt.

Der er lukket for kommentarer.