Vilde og meget tunge skyer


I går var jeg som de seneste dage herhjemme syg. Det var faktisk tilfældigt, at jeg gik et smut ud på altanen og fik lidt luft og så de her vilde skyer. Hvis jeg havde haft mere overskud, kunne jeg nok have fået bedre fotos, end tilfældet blev, men eftersom jeg jo er syg, blev det, som det blev og jeg synes godt man kan få en fornemmelse af, hvor underligt det var. Som nedenfor var det over det hele. Nærmest syrealistisk. Jeg kan ikke mindes at have set noget lignende før. Ikke på den måde. Som det ses, regner det i horrisonten. Det kom her også og dryppede allerede, mens jeg stod derude.

De sorte skyer hænger stadig over hovedet på mig og os i det hele taget. I går var også dagen, hvor vi fik besked om, at vi har moistet endnu en galopven til cancer. Jeg synes det er rigeligt, for ikke at sige mere end rigeligt nu og har været længe. En rigtig sød og hyggelig mand, som jeg også kendte lidt. Jeg vidste godt, han var syg, men håbede, han var i bedring, men det var så desværre ikke tilfældet. Øv! R.I.P.

Så selvom jeg er syg, og jeg er meget træt af det, må jeg ikke klage, når det ikke er noget alvorligt, men det ændre ikke på, at det er irriterende. I ved selv, hvor kort tid siden det er, at jeg lå sidst. Nå, en jeg kan så sige, at det ikke går bedre, men skæbnen vil, at jeg alligevel har en tid hos lægen i næste uge, så må vi tage det der, hvis det ikke bliver bedre.

For nu vil jeg ønske jer god weekend med lyset tændt foreløbig her ihvertfald. Så mørkt er det.

5 thoughts on “Vilde og meget tunge skyer

 1. Jeg har haft en dejlig weekend, trods tordenvejret i lørdags.
  Nu er jeg så småt begyndt at pakke. Vi tager jo som tidligere skrevet til Mallorca tidlig lørdag morgen. vi skal være i Kastrup kl 04………………
  Nå, skidt pyt, til gengæld er vi jo på Mallorca kl 9. Herligt!!
  Tænker, det bliver liggestole, den dag.
  I dag har jeg været til sundhedstjek med Senalda. Alt fint og han blev vac. Køre bil, det kan han ikke lide. Han bliver helt stresset, så synd………..
  Nu er der et år inden næste tur, håber vi.
  Godt du er på vej tilbage efter en lang syge periode.
  Håber, du allerede er i bedring.
  Knus fra “Mig”

  • Godt du har nydt din weekend vejret til trods. Jeg kunne forstå, det har var ret slemt. Ja jeg synes også det lyder fint, at være der tidligt og tage en slapperdag. Nej jeg husker også tydeligt, turene med mine katte. Det var langt fra at være en fest. De hylede og stressede også totalt. Jeg håber, jeg er på vej retuur, men jeg tør jo snart ikke sige noget, men har en formodning om løb på lørdag ihvertfald. Knus til og god ferie

  • Godt du havde en god weekend, trods vejret. Jeg kunne forstå, det var ret slemt. Tænker også, det er godt nok, at lande tidligt og tage en dag med afslapning.
   Jeg husker med gru turene til dyrlægen. De hylede begge og var totalt stressede også. Det var langt fra en fest, det er helt sikkert. Jeg tror og håber, jeg er på vej retur nu. Håbet er, at jeg ihvertfald kan komme til løb på lørdag.

   Knus fra mig

 2. Hej-hej.
  Skønt at være fri for din “Robot” Jeg håber, det også er til glæde for andre.
  Se nu at blive rask igen. I morgen søndag har de lovet dejligt sommer vejr. Det må du ud og nyde……….
  Fortsat god weekend fra Falster.

  • Hej selv

   Ja, jeg håber da, at det animerer til felre besøg. Jeg håber, jeg snart er frisk, men ikke endnu. Men jeg tror, det går frem. Jeg håber, du også har haft en god weekend.

Der er lukket for kommentarer.