En dag med flot vejr

I dag var en dag, der ikke har været mange af på det sidste. Der var blå himmel og solen så vi også lige lidt. Egentlig var det sådan en dag, hvor der havde været genial til at tage på udflugt, og tage nogle fotos. Men det har der bestemt ikke været energi til. Jeg har været mere end dødtræt på det seneste.

Weekenden gik med løb i lørdags. En sejr til stalden lunede, men det var en grå og trist affære. Mentalt, har man ligesom fået nok. Men nu er der så også sæssonslut på lørdag. Det bliver godt. Så er der en naturlig pause, og man kan få energien igen.

I morgen har jeg dog lovet at komme forbi stalden, og det bliver det. Onsdag skal jeg have pudset mine vinduer. Noget de i den grad trænger til. Så ugen er faktisk brugt, hvis jeg også skal have lidt energi til på lørdag.

I mangel af bedre, får i et par skud, jeg tog fra altanen her i dag, for skyerne og himlen var rigtig flot, også herfra. Vi får se, hvornår det bliver til udflugt igen, men foreløbig må I have en god uge…

4 thoughts on “En dag med flot vejr

  1. Åh, vores vinduer trænger også – kom endelig forbi med kluden, når du er varmet op 😉

    – A

    • Hejsa, du må altså kigge langt efter mig, der kommer forbi med kluden. Jeg skal ikke selv pudse dem, men har MEM Polering til det, og jeg anbefaler gerne, for jeg får god og grundig pudsning, og jeg skal ikke ud og hænge her på 2. sal, ellers tak. Da jeg boede i hus og kunne fra jorden, var det noget andet.

Der er lukket for kommentarer.