For en gangs skyld på forkant

Flagene her er af stof og er købt sidste år hernede i byen

Julemandens tøj hænger til tørre, så det er klart til Jul

Så nærmer vi os snart Julemåneden. Faktisk om præcis en uge og en dag, er det 1. december. Sidste år fik jeg dårligt nok pyntet op, og det var jeg ked af. Ofte så bliver det sådan noget panik-noget, og så kan jeg slet ikke overskue det, og hvis jeg så har et par dårlige dage, hvor jeg intet orker, så falder det hele på gulvet og bliver ikke. Nu har jeg været på forkant og taget kasser med op og her i dag, tog jeg mig sammen, selvom jeg ikke er frisk.

Først vaskede jeg op og ryddede op i køkkenet, og så tog jeg fat på de to kasser, jeg har taget op (jeg har to mere). Og så pyntede jeg op i 2 timer. Så nu er det ligemeget, hvor meget mere jeg når, for man er ikke i tvivl om, at det er Jul her nu. Men det er planen, at jeg vil fortsætte de gode takter i morgen. Jeg var flad efter at have ordnet de her ting, og nu ligger jeg i min seng og skriver det her.

Jeg har noget lyskæde, jeg skal have hængt op også. Ikke kun fordi, det er Jul, men fordi, det skal være min beslysning i den ende af stuen og så skal jeg have de sidste kasser op og de andre to tømte ned igen. Så må vi se, hvor meget jeg når i morgen. Men alt i alt, er jeg godt tilfreds. Her ses lidt af pynten, men der er selvfølgelig mere. Jeg håber, I har en god weekend og er på forkant med jeres Jul. Er du begyndt?

Det her banner købte jeg, da jeg var i Arizona, men jeg har aldrig fået det op før nu – synes det er fint. Stjenerne har jeg fået af en god veninde

2 thoughts on “For en gangs skyld på forkant

 1. Hvor dejligt at se og læse, at du i år er startet på julepynten i god tid. Og ja, kun en uge så er det december. Jeg har også startet lidt her, med julebelysning (hjerter med lys i to vinduer på hver side af kaminen) samt Preben har sat lys på grantræet på terrassen. To julekrukker ved indgangen med lys, så det er ved at blive jul her også.
  Jeg har lavet advents pakker til børnebørnene og adventsdekoration, som jeg kan sende dig et billede af senere. Den er ikke kommet ind i stuen endnu.
  I morgen frokost på arbejde (min leder havde 50 års jubilæum) tirsdag MR scanning Næstved sygehus. Onsdag ortopæd kir Nyk sygehus. Fredag klippe/klistre på skolen (bedsteforældre dag) hvor jeg har lovet at bage kage til. Lørdag fødselsdag i Ønslev og søndag den årlige julekonfekt.
  Det var så den uge……………
  Kede mig når jeg vist ikke. Så er der forøvrigt lige badminton onsdag aften. Godt med noget motion!
  Hygge – hygge herfra!

  • Hejsa
   Ja det var i princippet en rigtig god ide, at starte tidligt, hvis vi så lige ser bort fra konsekvenserne!! En ryg i total nedsmeltning. Nu mister jeg Guderne må vide, hvormange dage,hvor jeg skulle have haft lavet en masse ting her. Men desværre løber det jo ingen steder. Så det må bare komme som det kan. Du har jo også haft megatravlt må man sige. Og nej kede dig kommer du da bestemt ikke til.

Der er lukket for kommentarer.