Cykeltur , næsten weekend og varme hveder

Jeg tror dårligt, jeg kan huske så flot et forår. Og måske Coronakrisen har sin del af skylden for det, for selvfølgelig har der jo nok været nogle lige så fine. Men hold op, hvor er der fint derude. Ikke at jeg havde energi til det i går heller, men jeg skulle på Apoteket og da jeg så var ude, og det var så fint, så måtte jeg jo cykle en tur. Det blev et smut ind i Dyrehaven og hjem ad Strandvejen og Damgårdsvej. Langt fra min længste tur, men eftersom jeg i forvejen ikke var frisk, så var det langt bedre end ingenting.

I dag har jeg faktisk også overgået mig selv. Til en start var jeg så svimmel og dårlig, at jeg ikke troede, jeg ville kunne udrette noget som helst. Senere fik jeg det bedre og så fik jeg faktisk gjort, hvad jeg hele tiden havde sat mig for – Varme hveder! Det har været et projekt flere år, og nu blev det endelig. Jeg havde ikke helt nok hvedemel, så jeg supplerede med sigtemel. Nu får vi se, hvordan de smager. Uover hvederne fik jeg lavet mine “Mørbradbøffer”, og det smagte så dejligt.

Det er næsten weekend igen og igen ingen galop. Løbene som er udsat til mandag, bliver uden puplikum. Jeg savner mine løb, hestene og alle de dejlige mennesker, jeg plejer at møde dernede. Jeg kan sagtens hygge mig her med masser af ting, jeg skal have gjort, men alligevel.

På min vej hjem mødte jeg det her fantastiske træ. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det er for et, men måske nogle af mine læsere kan. Resten af fotos ligger på min Instagram, og dømmer jeg på dem, som har været forbi og smide et like, så er de slet ikke så tossede. Så kig forbi, de to seneste indlæg. Jeg gad ikke tage mit kamera med, men som det ses, så gør min mobil det ganske udemærket. Rigtig dejlig weekend, når I når så langt og pas på jer selv!

4 thoughts on “Cykeltur , næsten weekend og varme hveder

 1. Så smukt et træ, som ligner lidt japansk kirsebær og alligevel ikke helt. Dig der er så meget på nettet, må da ind der og studere…………..
  Jeg kan helt tilslutte mig oplevelsen af vores skønne forår. Jeg tror, at vi i disse corona tider værdsætter naturen endnu mere.
  God Store Bededags ferie til alle, der læser med.
  Og pas godt på Jer selv og hinanden.

  • Ja det er helt vildt flot. Nej det er ikke en japansk Kirsebær. Jeg hælder til noget kornel af en art, men jeg ved det ikke. Jeg synes altid, jeg værdsætter naturen, men hele det her “gedemarked” gør det nok, som du siger ikke sagen mindre.
   Også rigtig god Bededagsferie ti dig, og pas på jer!

 2. JA – flot forår, jeg kan heller ikke huske noget lignende. Der var et forår i 1961, som var smukt og fuldt af sol, men jeg oplevede det ikke som det samme.

  • Tak Donald, så er det ikke kun mig, der har det sådan. Det er dejligt at høre. Og vi skal være taknemmelige for det, der er at glæde sig over, i disse tider. Tusind tak for din hilsen. Det er så dejligt at høre fra jer. Håber du passer på dig selv og alligvel nyder det. Du har jo heldigvis en have.

Der er lukket for kommentarer.