Forvirringen er total

I dag var det så dagen, hvor jeg har været uden min allergipiller i 14 dage, og hvor jeg skullle til en ny test. Eftersom jeg jo har gener, så havde jeg jo gerne set, den viste noget. Det skal siges, at jeg for mange år siden (da jeg boede i Nakskov) fik lavet en test, der viste, at jeg var allergisk for 3 ting. Så som minimum havde jeg forventet, at testen ville vise de samme i det mindste. Men nej, testen viste ingen verdens ting! Med andre ord, så er jeg altså ikke allergisk længere!! Det samme har jeg oplevet i forhold til, at jeg dengang også havde astma, og det har jeg heller ikke længere. Selv tilskriver jeg mine symptomer dengang til et meget usundt hus og en utæt brændeovn. Ligeledes min nu veganske kost. Så et sted, er det jo godt, at jeg ikke er allergisk, men hvad er de symptomer så? Tja, deraf overskriften.

Det er ikke nyt for mig, at få den slags beskeder. Jeg har ret ofte fået at vide, at diverse læger ikke kan finde ud af mit helbred, og at tests er okay, men jeg ikke føler mig okay. Min søde øre-, næse- halslæge, tager ting seriøst og lytter og han er utroligt behagelig og sød. Vi starter ud med at jeg stadig ikke tager pillerne, men jeg har fået nogle en ny næsespray, og så skal vi mødes igen om en måned. Hm!

I forhold til hele det her Coronacirkus, er jeg også godt og vel forvirret og min forvirring bliver ikke mindre. Jeg synes ikke, der er logik i noget af det. Jeg har også svært ved at vurdere, hvor forsigtig jeg skal være, for jeg vil pinedød ikke smittes nu, hvor jeg har været så forsigtig. Skal vi ikke bare sige, at jeg er afventende….Hvad med jer? Synes I det er logisk, og hvordan forholder I jer?

Fotoet er fra min tur i dag. Er der noget, jeg elsker, så er det sådan en blodbøg. Havde jeg en have, blev der plantet sådan en.

Jeg ønsker jer en god uge, uanset…..

2 thoughts on “Forvirringen er total

 1. Hm, kan da godt forstå din forvirring både omkring allergi og ikke mindst covid 19.
  At du IKKE er allergisk mere, er jo bare skønt. Men klart ja, hvorfor har du så gener……….
  Covid 19: Jeg tror bare, vi skal gøre, hvad vi finder rigtig, tænker vi er så gamle, at vi selv kan vurdere. Hvad andre så gør, er deres ansvar. Men helt sikkert har vi med en meget farlig virus at gøre, som hurtigt kan vende til det negative igen.
  Selv politikkerne på Christiansborg er ikke enige, hvordan og hvor hurtigt, vi skal vende tilbage til almindelig hverdag igen.
  Jeg personligt tror på, at hvis vi alle stadig tager vores forholdsregler, skal vi nok komme igennem.
  God dag og god weekend fra Falster

  • Ja, jeg synes godt nok begge dele er noget mystisk. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gribe og gøre i, hveken med mit helbred eller Corona. Jeg tænker, som du siger, at jeg følger mine egen mavefornemmelse, og tager hensyn i forhold til mit helbred. Men let er dett ikke, for selvfølgelig vi jeg også gerne nogle ting. Hm, vi må se, men som du er inde på, så bliver det jo mere farligt nu for sådan en som mig.

Der er lukket for kommentarer.