85 år i dag

I dag er det min mors fødselsdag. Min søster inviterede mig ud og spise frokost inde i byen i går, så det var nærliggende, at bestille buketten til i går, og så tage forbi med den, inden, jeg tog videre. Jeg hentede den, og cyklede til kirkegården. Buketten var utroligt flot. Det er altid fantastiske buketter, man får hos Cömert Frugt og Grønt. De havde fået frie hænder til den her, og havde som altid gjort det fantastisk. Tak for det.

Mor fik sine blomster og jeg stod der lidt og så tog jeg videre. For en gangs skyld var der andre mennesker på kirkegården. Som regel er jeg helt alene. Som de sidste mange gange, er jeg forfærdet over tingenes tilstand dernede. Ødelagte gravsteder og utroligt mange nedlagte gamle grave – så trist. Jeg er glad for, at jeg fik fotograferet, mens det stadig var ret indtakt. Som det går, er der snart ingen grave tilbage.

Uanset, er der fint hvor mor (og far) ligger og jeg siger tillykke med de 85 år i dag. Jeg tænker på min mor, om ikke dagligt, så ihvertfald mange gange om ugen og ville ofte ønske, hun stadig var her. Men sådan er livet jo. Jeg håber, hun er glad for blomsterne…

8 thoughts on “85 år i dag

 1. Desværrer er det som om alting skal ødelægges også her i byen. Hvor smukke buketter bliver stjålen mange gange forstår det ikke, hvem kan have glæde af blomster man har taget.
  Buketten er rigtig smuk.

  • Nej Jonna, jeg forstår helleer ikke, hvordan man kan have glæde af det, når man har taget det. Og hvordan det kan være en glæde at ødelægge ting. Tak for hilsen…

 2. Hvor er det en flot buket – jeg kan også blive helt betaget af, hvor fine at blomsterbindere laver dem. Kan godt forstå, du tog dig tid til et besøg og ‘fødselsdagsfejring’ 🙂

  • Tusind tak. Ja jeg synes, den er meget flot. Jeg elskede også selv at lave buketter, da jeg havde en have, og noget at tage af. Man bliver i godt humør af blomster synes jeg. Mor får altid besøg på sin fødselsdag eller tæt på den, men da især, når hun fylder halvrund.

 3. Hvor er det smukke blomster. Det er trist at opleve en kirkegård, der forfalder. I Hals er alting heldigvis smukt og velholdt. Jeg har kun fællesgraven og havet, men det er fint nok for jeg ved hvor de er.

  • Tak Mette! Jeg bliver så ked af det. Det værste er, at de har lavet kirkegården om til “gennemfartsvej” over til en skole!! Så på hverdage, er der ingen hvile og ro at finde længere. Jeg ved ikke, hvem der finder på noget så forfærdeligt. Og ja, det er forfærdeligt trist med en kirkegård, der forfalder. Også fordi de fælder gammel beplantning, og så bliver det jo en ødemark. De kunne da lade beplantningen blive. Dejligt, du ved, hvor de er. Havet er altid fint.

Der er lukket for kommentarer.