Bekymringer – US valg 2020 m.m.

Som mange ved, så er jeg af fødsel amerikansk. Hvad mener jeg så om valget? Tjah, jeg ved det ikke. De fleste ved også, at da jeg var i USA og besøge min familie, var da Donald Trump blev valgt. Dengang kendte jeg ikke nok til Donald Trump, og synes han var et frisk pust. Og eftersom jeg ikke ville stemme på Hillery Clinton, jamen så var det blevet Trump på det tidspunkt.

Nu er vi så 4 år nede af den vej, der hedder Donald Trump og hvad skal man næsten sige til det. Han er ihvertfald for viderekommende, det er helt sikkert. Økonomisk har han leveret, og så har han jo ihvertfald slet ikke leveret i forhold til Covid_19. Joe Biden kender jeg slet ikke, men umiddelbart virker han ikke tillokkende for mig. Så jeg ser det nok som mange ser det – uanset, hvad der sker, er USA mere eller mindre på den. Man kan blive bekymret for, hvordan det amerikanske folk derovre vil reagere, næsten ligemeget hvordan det ender.

Oveni alt det her valghalløj er der Coronavirus og terrorhandlinger at forholde sig til også. Jamen vi hygger os da (ironi kan forekomme)! Det er urolige og meget bekymrende tider vi lever i. Uanset, hvad du ville stemme, ønsker jeg dig en god valgaften, hvis du skal se valg.

4 thoughts on “Bekymringer – US valg 2020 m.m.

 1. Pingback: En tur med (de sidste) farver på | deborah.dk

 2. Pingback: En tur med farver på | deborah.dk

 3. Jeg var også i USA i dag for fire år siden.
  Og som du skriver, så var folk ikke glade for Hillary, og stemte Rasmus modsat.
  Som du, anede de ikke hvem Trump var, men alt var bedre end Hillary.
  Idag er situationen den omvendte.
  Biden burde nok aldrig være kommet så langt, men det gjorde Trump heller ikke i 2016.
  Og idag er det så Trump man ikke vil have (måske), og mange kryds ender derfor hos Biden. Formoder jeg.
  To gamle mænd på 74 og 78.
  De måtte ikke sidde i de fleste danske bestyrelser.
  Ingen af dem burde være på valg idag. En max grænse på f.eks. 70 kunne være løsningen. Når de nu har en begrænsning på 8 år allerede.
  Om en uge er vi klogere…
  God bless the Divided States of America ?? They need it

  • Ja det har du helt ret i “Divided States of America” – desværre! Der er mange store, store problemer derovre. Men det har bestemt også sine gode sider i mine øjne. Jeg sidder lige og ser TV om valget, og de siger det samme, som du nævner, at nu er det omvendt. Jeg synes, det er 2 gamle mænd, men jeg er ikke tilhænger af, at man nødvendigvis er ekskluderet p.g.a. alder. Vi aldersdiskriminere ALT for meget i Danmark. Og som du siger, så sidder de max. 8 år. Jeg ved ikke, hvorfor du siger, de ikke måtte sidde i danske bestyrelser?? Kun p.g.a. alder? – det er forkert. Men ja vi er snart klogere ….

Der er lukket for kommentarer.