En sidste Julehilsen

En lille Julehilsen på bloggen er næsten obligatorisk, og når jeg nu i dag modtog hele 3 fine Julekort i min postkasse i dag (det var jo igår, men jeg så dem først i dag), var det jo oplagt, de skulle figurerer på det sidste indlæg før Jul ihvertfald. Det ene kort vidste jeg kom og de to andre var overraskelser. Alle fra søde og betænksomme veninder. Det er guld og de har alle været en del af mit liv længe og er det forhåbentlig alle, til jeg ikke er her længere.

Som skrevet på facebook, blev det lidt Jul, jeg skulle have haft i går, desværre aflyst. Dels p.g.a. mit helbred og smittefaren iøvrigt. Både min veninde (en af dem, der også har skrevet kort), og jeg var rigtig kede af det, for vi havde begge glædet os til det. Men som vi blev enige om, så er det at vi har vores venskab jo det vigtigste og det er meget at være taknemmelig for. Og så må vi give de gas, når det her *bib* går bedre.

Jeg har bare nusset rundt og hygget mig i dag. Jeg har lige lavet risengrøden og maden bliver også i den lette udgave, men ikke mindre lækker. Det betyder bare, at jeg har købt mig til min nøddesteg, som jeg pakker ind i butterdej og smider i ovnen. Sovsen er klar og så skal jeg bare lave lidt rødkål og koge nogle kartofler. Det kan jeg lige klare. Til i morgen har jeg forberedt, så jeg kan få mig en mad med fredsfisk, og så har jeg spist lidt frokost og slappet af med en god lydbog, jeg er i gang med.

Desværre er jeg ret sløj og i skrivende stund på trods af en middagslur igen på et par timer. Nu har jeg begyndt forberedelserne til aftensmad. Men at sige, at jeg er frisk, ville være en overdrivelse af de større. Jeg prøver at få det bedste ud af det og håber, I får en dejlig aften.

3 thoughts on “En sidste Julehilsen

 1. Ja tak, jeg nyder fridagene og får også lavet meget af det der ikke nås i hverdagen. Så som at læse blogs og kommenteret samt skrive selv ?
  Ha´ en dejlig aften.

 2. Glædelig jul til dig og ikke mindst god bedring.
  Det er altid dejligt at modtage julekort og jeg skriver stadig et par stykker. Dog er jeg gået over til at at skrive e-kort fra Julemærke, så støtter jeg og får sendt kort. Det fungere fint for mig og også for dem der modtager dem. ?
  Nyd juledagene, inden længe er juleriet slut og januar venter forude.
  Endnu engang god bedring Deborah, jeg håber du snart kommer på højkant igen.

  • Også Glædelig bagjul til dig min ven. Og tusind tak for hilsen. Det er altid dejligt at modtage Julekort. Jeg sender mest e-kort også, og dem er folk også glade for. jeg prøver at nyde dagene, på trods af, at jeg i skrivende stund stadig ikke er frisk. Igen tusind tak for at tænke på mig – det bliver jeg meget glad for. Håber også du nyder dine sidste fridage.

Der er lukket for kommentarer.