Forårsstemning på en lørdag

Så blev det weekend igen. Det er da også hele tiden. Der er ikke sket det vilde i ugen, andet end at historien om en vaskemaskine skrider frem, så nu har vi i det mindste “sadlet hesten”, så må vi se, hvornår vi rider. Maskinen er valgt, så nu skal der bare findes en leverings og monteringsdag. jeg glæææder mig!

Her til morgen var jeg en tur i stalden og hygge. Først nussede jeg rundt og hjalp lidt til og fik givet lidt æbler og gulerødder og så hjalp jeg med Monty. Jeg fik æren af at vaske ham, ret hans man til, og trække ham, da vi var oppe og få lidt græs. Bagefter blev han børstet og nusset og vi hyggede os meget. Så det var dejligt. En fredelig morgen i stalden, som jeg bedst kan lide dem faktisk.
På vej hjem mødte jeg dette træ – og andre også, men fotograferede kun dette, og synes det egnede sig fint til ugens indlæg.

I går fik jeg købt olie til min altan, men det er for koldt at give den endnu. Men nu har jeg da fået det købt. Nu mangler jeg så bare at få købt de sidste dele, så jeg kan få ordnet mit bord eller mine borde, for jeg har også et andet bord, der kunne trænge for en upfrisker. Hvorfor bestiller jeg så ikke bare. Det skal jeg sige jer. Det gør jeg ikke fordi, jeg midlertidigt har fået spærret mig kort for nethandel af Nets, som åbenbart følte at de havde grund til det. De ringede fra min bank, at det var sket, og jeg kan derfor kun købe i butikker og hæve i automater lige p.t. Dog viser det sig, at min mobilepay også virker. Men nyt kort på vej til mig. Nets fortæller ikke specifikt, hvad der har udløst det, så det ved jeg ikke, og synes heller ikke, jeg har mistanker til noget overhovedet. Jeg plejer at tjekke de sider, jeg handler hos og har også fået mine varer, så…. Men nu må jeg så være ekstra omhyggelig.

Ugen har bragt gode vibrationer, hundebesøg og jeg synes denne uge har givet mig grund til lidt mere optimisme på nogle front, hvorimod det på rigtig mange, går den helt forkerte vej. Men nu prøver jeg, at holde fast i det positive og dagen i dag har bestemt været god og i morgen bliver det også håber jeg. Om ikke andet starter den godt, for jeg skal et smut i stalden også i morgen.