Nu med Corona

Jeg har faktisk været frisk meget længe, uden de sædvanlige “udfald”, som jeg plejer at have. Nu gik den ikke længere. Mandag aften, blev jeg lidt småsløj og er stadig. Nu bruges al energi på at blive frisk. Jeg har gode planer i næste uge, så jeg skal bare være frisk. Jeg satser på, at Carla-besøg på fredag, gør det sidste, hvis ikke jeg forhåbentlig allerede der, er frisk igen.

Efter ikke at have været nogen steder i evigheder, er et sommerhusbesøg hos en veninde, et meget velkomment afbræk i hverdagen. Så kryds alt for, at jeg bliver frisk.

Foto er kun få dage gammelt, og da var vejret ganske anderledes end d.d., hvor det blæser, er gråt og regner.

Siden jeg skrev det ovenstående, har jeg fået en sms i dag, der lige vendte lidt op og ned på tingene. Jeg er blevet smittet med Corona, for nu at gøre de helt kort. Så fra at være en almindelig influenza, så er det altså Corona, jeg har. Så lige foreløbig ved I hvor I kan finde mig, og det kunne I jo uanset. Jeg render jo ikke rundt og føjter, når jeg er sløj. Men nu blev jeg så testet, og var positiv.

Det positive, er at når det her er overstået, så er jeg naturligt vaccineret. Forhåbentlig bliver jeg ikke mere dårlig end jeg har været og jeg synes også, det har gået lidt bedre i dag. Jeg klarede da cykelturen over og blive testet og det var faktisk helt rart med frisk luft. Men det var bestemt ikke travlhed, der plagede dem, og det er jo kun godt et sted. Det megatriste er, at alle planer så foreløbig er sat helt på hold. Fandens osse, men begge dele kan heldigvis gøres senere, både Carla, og min veninde og sommerhus.

Så fik vi også prøvet det. Lad os se, hvordan. Det er mere, hvor længe det tager at blive frisk nu. Hvis det går som det plejer, så skal jeg nok tage min tid om det. Jeg skal blive her 48 timer efter, jeg er symptomfri. To be continued….

11 thoughts on “Nu med Corona

 1. Kære Donald
  Det er jeg meget ked af at høre, hun har været min gode veninde i 20 år.
  Susanne Drews må være hende, der har en hund der hedder Carla. Hvis du ved noget om bisættelse eller andet, vil jeg gerne vide dette.
  Deberoh var et dejligt menneske, jeg vil savne hende meget.
  Jeg passer på mig og tak for din tilbagemelding, trods det triste budskab.
  Kærlige tanker fra Karin

  • Nej Susanne Drews er ikke hende med hunden. Ja, Deborah var et dejligt menneske, og hun var glad for livet, selv om hun ofte var ramt af træthed.
   Susanne Drews vidste ikke noget om forløbet, men læste det på en anden blog (jeg ved ikke hvilken) og fortalte mig det i et privat message på Facebook. Hun vidste heller ikke, at Deborah var blevet bisat.

   Hvis man skal gøre noget, skal man skrive et kort og lægge det med blomster på graven. Det er det bedste man kan gøre.

 2. Jeg er ked af det, men udfra hvad jeg har erfaret andetsteds på nettet, klarede Deborah desværre ikke at blive ramt af Corona.

 3. Kære Bloggere der kender til Deborah.
  Jeg er veninde med Deborah og jeg er meget bekymret, da jeg ved hun har fået konstateret corona og INTET livstegn har fået siden den 7. september.
  HVIS nogen ved noget ? ville jeg blive glad for et svar her.
  God weekend fra Karin på Falster

  • Desværre har jeg lige nu fået oplyst af en fælles bekendt Susanne Drews at Deborah gik bort på grund af sygdommen. Det gør mig oprigtigt ondt.
   Jeg ved ikke om hun var vaccineret, men jeg ved jo godt at man kan blive dødeligt syg, selv om man er vaccineret.

   Jeg håber du passer på dig selv og sender Deborah en venlig tanke.
   + + +

Der er lukket for kommentarer.