Alt om Deborah

Her kan du se, hvad navnet Deborah betyder, og hvem hun var for længe siden 🙂 Og når du har gjort det, kan du læse om personen bag sitet her nedenfor.

Jeg er født 1962 i Schöneberg, Berlin, Tyskland. Tilbragte noget tid efter jeg blev født på et børnehospital – jeg var nemlig født for tidligt (termin var 22/10), den 14. august kl. 19.30 om aftenen, og således også dengang utålmodig 🙂 Således endte jeg med at være løve af stjernetegn, og skulle vist være en ret typisk en af slagsen. Min tidligste barndom indtil jeg var 6 år tilbragte jeg på Topasvej i Herlev i et lille hus, som var et dejligt hjem for os. Omkring et år før vi flyttede kom min lillesøster til. Vi var nede og hente hende i Berlin også. Jeg kan godt huske nogen ting fra turen.

Med familieforøgelse og skoleskift, flyttede vi også til Hellerup, hvor vi fik meget mere plads og dejlige omgivelser. Det var et dejligt hus at vokse op i. Med til husholdningen hørte min hund dengang Sniffe, en dejlig tigerstribet boxer, som jeg fik, da jeg lå i sengen og var syg, da jeg var 2 år. Senere kom mange flere hunde til. Vi nåede at have en del i min barndom. Bl.a. “et uhyre” af en stor gul Granddanois, der hed Sultan. Når jeg siger uhyre, mener jeg det sådan set lidt, for han var en børste, og måtte derfor senere aflives. Det var arveligt, for sammen skæbne overgik hans far, som iøvrigt var en smuk hund også, og sort. Fra samme sted fik vi senere, en Yorkshire terrier, som hed Robin, og som min mor elskede, og en dejlig schæfer “Chang”, som var en rigtig dejlig hund også. Har godt nok travet Bernstorffsparken tynd sammen med ham, og min dengang bedste veninde Helle. Når vi ikke var på Rideskolen, så var vi der.
Jeg gik i skole, men skolegang har altid været noget traumatisk for mig og i mange år, gik jeg min vej, når jeg ikke kunne tage mere. Dengang var der ikke noget der hed mobbepolitik. Fagligt klarede jeg mig efter omstændighederne forbavsende godt.

Senere kom jeg på Handelsskole (Lyngby), og det var jeg sådan set glad nok for, bortset fra, at det fagligt her begyndte at blive hårdt, at “holde boldene kørende”. Jeg ville faktisk også være sprunget fra, men gennemførte lige akkurat.

Senere blev jeg uddannet på kontor og arbejde med det i mange år. På et tidspunkt omkring 1987/88 fik jeg ideen at jeg skulle til England (Croydon), og arbejde og bo for en tid. Det var ikke den store success, men alt taget i betragtning en okay oplevelse. Jeg var der 5 mdr.Og oplevelsen tog ikke min vedvarende kærlighed til England og alt engelsk fra mig.

Jeg mistede så mit arbejde, og ville også gerne have mere plads, og den eneste måde jeg kunne komme fra min lejlighed i Skovshoved, var ved at flytte sydpå, og sådan havnede jeg i Horbelev på Falster. Huset var godt nok men beliggenheden var elendig, og slet ikke, hvad jeg havde i tankerne.

Så fulgte en periode med megen sygdom. Fra her af og stort set til nu, har jeg haft klippekort til hospitalet og lægen. Det vil jeg ikke kede jer med, bare sige, at det har været hårde år. Men efter en af sygdomsperioderne fik jeg et aktiveringsjob i Told og Skat, og det var jeg faktisk glad for. Måtte selvfølgelig også afbryde det midt i det hele, da jeg igen skulle på hospitalet.

Senere skulle jeg jo så finde på noget, og da jeg allerede dengang var meget computerinteresseret, fandt jeg på at jeg ville læse til Multimediedesigner. Det kunne man KUN et sted, nemlig på IMMA (Interactive Media & Marketing Accademy – er siden lukket). Der var ën stor hage ved det, det lå i Nakskov. Det var alt for langt, at køre fra Nordfalster til Nakskov hver dag, og iøvrigt også for dyrt. Så jeg købte et andet hus i Nakskov. Det var mildt sagt ikke noget super hus, men til gengæld var beliggenheden ihvertfald som jeg havde tænkt mig det fra starten. Til gengæld er Nakskov en dejlig by, som jeg var meget glad for.

Den flytning og uddannelsesforløbet var held i uheld kan man sige, for det tydeliggjorde, at jeg ikke kunne holde til at være på et normalt arbejdsmarked. Jeg fik min eksamen – igen med hiv og sving, men gik samtidig ned på det. Det satte en nøje undersøgelse af mit helbred igang, og jeg fik så pension i 2004. Det har været det bedste, der er sket mig, når det nu ikke kan være anderledes.

Senere vil jeg putte nogen fotos her, for at illustrere.

Lande jeg har besøgt:


visited 16 states (7.11%)
Create your own visited map of The World

Opdateret 31. oktober 2014

7 thoughts on “Alt om Deborah

 1. Hej Deborah
  Jeg har på en eller anden måde fået mig googlet frem til din hjemmeside (gad vide om du stadig bruger den?) Og synes den ser super interessant ud.
  Jeg har ikke kigget så meget rundt endnu, men der er noget med fotografering og mad og ikke mindst grunden til at jeg faldt over den med google, din baggrund der ligesom min egen er et af de der brune børn fra Tyskland.
  Jeg havde egentlig opgivet at finde noget om mit faderlige ophav, men så et program i tv, “Et streif af frihed”, hvor en kvinde der er ældre end mig, fandt sin far for et par år siden. Så det er måske muligt. Ser du har nogle forskellige links, som jeg vil se nærmere på, når jeg får lidt tid til det.
  Min tyske biologiske mor ( bryder mig egentlig ikke om at kalde hende det, hellere damen der har født mig) fandt jeg for mange år siden. Det resulterede i, at jeg har en fantastisk halvsøster, og et kendskab til damen der fødte mig.
  Hmm, nu kan jeg mærke det er lidt sært at sidde og skrive til en hjemmeside jeg ikke ved om nogen, (og hvem) læser.
  Ville bare sige, fin hjemmeside, jeg vil følge den. (håber jeg har fået tilmeldt mig rigtigt 😉 )
  🙂 Elke

  • Hej Elke

   Tak for din hilsen. Altid dejligt at høre fra andre, og især nogen, der kan relatere til adoptionen, og alle de problematikker, der ligger i det og søgen efter biologiske det ene eller det andet.

   Jeg forstår ikke, at du ikke kan se, at jeg er mere end stadig aktiv her. Mit seneste indlæg er fra i går, så om linket du er faldet over, tilfældigvis har sendt dig til denne underside, må være forklaringen. Hvis du går til forsiden, skulle du gerne blive klogere.

   Jeg har lige fundet dig på Facebook og det allerletteste for dig, er at følge siden her derinde. Du kan også følge min personlige profil, hvis du har lyst.

   Sjovt nok, har jeg også en halvsøster, som garanteret også er en sød pige, men hun har afslået kontakt med mig. Min biologiske mor døde for mange år siden efterhånden. Jeg har fundet udsendelsen, du nævner online her.

   Du nævner selv adoptionslinkene, og det skulle gerne komme flere til efterhånden, men jeg har for lidt energi, og for få timer i døgnet 🙂 Velkommen her, jeg håber, du ser dette, men vil for en sikkerheds skyld lige sende dig en privat hilsen også.

   Tak for de pæne ord om bloggen, som altså i høj grad er aktiv.

 2. Her er en lille hilsen fra barndommens gade. Jeg sad her til aften og nikkede til Deadline og pludselig dukker dit navn op fra mit baghoved. Jeg fik lyst til at google det og havnede bl.a. her blandt alle dine flotte billeder. Dejligt at få et lille indblik i dit liv.
  Kh Henrik

  • Tusind tak for din hilsen Henrik. Jeg har bestemt ikke noget imod at hoppe op midt i Deadline 🙂 Og da slet ikke, når det betyder, at jeg får en så sød hilsen. Men sig mig lige, hvor jeg kender dig fra, for jeg er slet ikke med. Ikke for at være uhøflig, men bare ærlig 😉 – Hvis du ikke vil skrive her, så smid en mail(@)deborah.dk! Jeg kan huske et par Henrik’er i min tid, men ingen der hed Hadberg! So sorry!

 3. Velkommen her og tusind tak skal du have. Kig endelig forbi igen og smid en hilsen. Det er rigtigt hyggeligt.

  • Tusind Tak også til dig Henrik. Jeg ved ikke lige, hvordan din kommentar har undgået mit falkeblik, men ihvertfald et velment tak for din hilsen, omend sen.

Der er lukket for kommentarer.