Ønskeseddel/Wishlist

Diverse:

Glaslock 3 glasbeholdere – sæt med 3 små firkantede

(Slag)boremaskine fra Harald Nyborg, Inkl. bore-/skruebitssæt

Tredelt bagerist En enkelt lag rist, vil også være fin, hvis det er, hvad du kan opdrive

Firkantet bageform 25 cm fra Kitchen One

Knivsliber

Wonder Living lagen – Mocca ønskes også i mørkeblå og hvid.

Troldekugler – sikkerhedskæde (sølv)

Muskatnødkværn

Du kan se specifikke kugleønsker/You can see specific bead wishes her på/here on Pinterest

Dufte

Issey Miyake L’Dissey

Energizing Fragrance af Shiseido (Kan muligvis bestilles i Magasin – jeg har ledt højt og lavt, og Matas kan ikke hjælpe siger de)

OBS! For et overvue med flere ønsker kig venligst/For an overlook of more wishes please look at på/on Pinterest, hvor jeg har lavet en fin ønskeseddel – bemærk ingen male- eller kogebøger (eller maleting) selvom de er på som remindere til mig selv. Eden perfumerne, er også remindre. De er alt for dyre at fragte. Where I’ve made a wishlist, but please note – not coloring- or cookbooks (or coloring things) even though they’re on the list as reminders to me.
.
Opdateret 8. august 2020

3 thoughts on “Ønskeseddel/Wishlist

 1. Sons of Anarchy har jeg lige set fra ende til anden.Fandt et sted hvor jeg ku streame den gratis, og sikke et held jeg nåede det for der hvor jeg skal bo er hastigheden bare OVERHOVEDET ikke til den slags.. ØV Det er en rigtig god serie og musikken er også lige mig. ( og.. så har du altså Sinatra på to gange hihi… ) Knuuus Ville have lagt et link til siden ind, men det kan jeg søreme ikke! Hvis du er interesseret er det : Stream-tv.me

  0
  • Det er en fed serie, jeg glæder mig også til resten. jeg vil prøve at se den på linket du har givet mig. Du så måske aldrig indlægget, jeg skrev om serien?

   Kan du ikke bestille forskellige hastigheder net? De har godt talt om, at ydreområderne halter langt bagud i forhold til den teknologi, hvilket jo er helt forkert. De har da i høj grad brug for også. Jeg kan godt se, at Frankie-boy er der to gange, det må jeg lige rette – tak for rettelsen 🙂

   Knus fra mig til dig med tak for hilsener

   0
 2. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.