Til salg

Denne Bon Gout lædertaske sælger jeg. Jeg har arvet den efter min mor og den fejler absout intet og er yderst velholdt og meget lækker. Den har ikke været meget brugt, men har små brugsspor. Jeg har ingen ide om, hvornår den er fra. Jeg må bare konstatere, at den bare ligger og tager plads. Derfor sælges den. Den kan lige så godt få et hjem hos en, der vil være glad for den, fremfor at ligge i mit skab. Mål: h 28 cm, b 35,5 d 7 cm.

Pris: 500 kr.

Tasken kan afhentes her i Charlottenlund efter nærmere aftale eller sendes på købers regning. Send privat besked ved seriøs interesse.

11 thoughts on “Til salg

 1. Pingback: Nyt tiltag – Til salg | deborah.dk

 2. Jeps de er svære at få fat på, jeg har ventet på de sortøjede bønner jeg bestilte i Helsemin i over et halvt år nu. Nej de har ikke glemt mig, jeg har været inde i butikken flere gange og spørge efter dem, men de kan ikke få dem hjem.

  • Nu har jeg googlet og opdateret mit indlæg, som netop handler om de famøse bønner, og som samler steder, hvor man kan få.

   Nu har det vist sig, at der er helt 3 steder (ikke Helsemin), man kan få dem online, og ligeledes bor du nær de to gode Etniske Markeder/grønthandlere, som jeg også nævner derinde (København V), så du skulle have alle muligheder, for at finde dem. Prøv at kigge engang. Men de er gode, og de har dem så også på dåse i disse markeder, så du kan have et par af dem som back-up.

 3. Pingback: Deborah's food and something

 4. Pingback: Deborah's food and something

 5. Kære Deborah,

  Dette er ikke en kommentar til de sortøjede bønner.

  Jeg vil nemlig gerne kompilmentere dig for din blog.

  Jeg søger et nyt layout til min blog kodfrifredag.dk – og vil spørge om du vil fortælle mig, hvilken skabelon du bruger hos WordPress?

  Og måske skulle vi henvise til hinanden? Jeg kan se, vi har visse fælles interesser.

  Kærlig hilsen
  Kirsten

  • Kære Kirsten

   Tusind tak for din søde hilsen og pæne ord om min blog. Jeg troede faktisk, at jeg linkede til dig, men det er der så rettet på nu 🙂

   Jeg bruger et tema, der hedder Mistylook af Sadish (det står i bunden af bloggen). Hvis du kigger på linket, kan du se, hvordan originalen ser ud. Jeg har så ændret headeren jo.

   Vi har bestemt fælles interesser, og jeg har faktisk indført mange kødfrie dage nu, faktisk direkte inspireret af dig, og har jo også været vegetar på et tidspunkt og elsker den grønne mad.

   Kærlig hilsen

   Deborah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.