Jeg blev næsten kvalt….

i aftensmaden forleden, da jeg så Spise med Price på Bornholm.

Og hvorfor så det? Jamen jeg var fuldstændig ude af stand til at styre mit latteranfald, da brødrende gik ombord i Sildeis- ja du læste rigtigt. Is lavet på røget sild!!!! Hold da op, jeg grinte, og jeg gik altså helt i selvsving, og var derved ved at kvæles i aftensmaden.

Prøv selv at se afsnittet (afsnittet ligger desværre ikke online længere), hvis du ikke så – jeg var helt færdig af grin :-) Fra nu af, ser jeg aldrig mere Spise med Price, mens jeg spiser noget som helst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 9 = tolv

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>