Frokost – Inspirereret nudelsalat

Jeg ville gerne tage æren for denne salat, men det kan jeg ikke. Hvad jeg blev, var til gengæld inspireret, da jeg så den ovre hos Klidmoster, som jeg iøvrigt synes laver utrolig dejlig og lækker mad. Det i langt højere grad, end jeg selv får gjort, omend, jeg synes, det er fantastisk sjovt, når jeg endelig tager mig sammen.

Nu havde jeg alle ingredienserne til den her salat, så der var ikke langt fra tanke til handling, eftersom jeg faktisk også havde tid og mulighed i dag.
Jeg har i store træk fulgt opskriften dog har jeg udbyttet ahornsirup med blomsterhonning, tilsat stødt ingefær, brugt purløg istedet for ramsløg, hakket spidskål istedet for sommerkål (så vidt vides det samme stort set), frosne ærter (har jeg altid på frost) istedet for edamamebønner, en sjat udblødte blandede
svampe tilsat lidt grøn peber, og gulerod i strimler – men ellers har jeg gjort som foreskrevet i opskriften og det smagte dejligt. Det bliver ikke sidste gang. Faktisk er der en rest tilbage, som kan spises imorgen, men det bliver med lidt kylling til, for så meget er der heller ikke.

Og således blev den Norske Nationaldag fejret med en “posh lunch” og et glas hvidvin 🙂 – jeg har også en plan for aftensmaden, men det må I vente med at høre om. Nu vil jeg vande de sidste blomster, og tørre min vindueskarm af. Når det er gjort en kop kaffe og forhåbentlig lidt varme. Jeg hundefryser.

2 tanker om "Frokost – Inspirereret nudelsalat"

    • Tak Malou, glad for, du synes, det lyder lækkert. Og selvtak, de pæne ord er mere end fortjent 🙂

Der er lukket for kommentarer.